Companii

Dorești să organizăm un curs pentru compania ta? Nimic mai simplu.

Curs de prim ajutor pentru companii în 5 pași simpli

Academia de Prim Ajutor oferă cursuri specializate de prim ajutor pentru companii, având în vedere importanța majoră a cunoștințelor și abilităților de prim ajutor în mediul profesional. Cursurile noastre sunt concepute pentru a oferi echipei tale cunoașterea tehnicilor esențiale de prim ajutor, astfel încât fiecare membru să poată acționa eficient și încrezător într-o situație de urgență.

Structura Cursului
Stabilim împreună subiectele pe care o să le abordăm. Discutăm de ce ai nevoie și alegem cursul potrivit, astfel încât participanții să cunoască baza primului ajutor dar și principalele măsuri în urgențele specifice domeniului de activitate.
Structura Cursului
Grupul de Participanți
Stabilim numărul de participanți, prețul și semnăm contractul.
Grupul de Participanți
Unde? Când?
Stabilim locația, data și ora. Ne transmiți când ai dori să îl susținem, la sediul tău sau la unul din sediile noastre. Cursul durează aprox. 5 ore, durata putând fi însă ajustată.
Unde? Când?
Cursul de Prim Ajutor
O echipă de instructori se deplasează la locația stabilită.
Cursul de Prim Ajutor
Certificate
Certificatele se eliberează imediat după curs.
Certificate

Subiecte pe care le putem aborda împreună

Configurăm împreună cursul de prim ajutor perfect pentru echipa ta

Suportul vital de bază

Piatra de temelie a oricărui curs unde vei învața cum să abordezi o victimă inconștientă, manevre de resuscitare, manevra Heimlich și alte acțiuni salvatoare de viață.

Primul ajutor în traumă

De la plăgi minore la hemoragii, arsuri, electrocutări sau accidente rutiere, îți prezentăm cele mai frecvente situații traumatice cu care te poți întâlni și cum să le gestionezi simplu, corect și eficient.

Primul ajutor în situații medicale

O să înveți cum să reacționezi atunci când situația o cere: de la simplul leșin și atacul de panică până la infarct miocardic acut, accident vascular cerebral, șoc anafilactic și înec.

Primul ajutor pediatric

Situațiile noi și neprevăzute apar în fiecare zi in preajma copiiilor iar noi te ajutăm să fii cu un pas în fața lor. Asfixierea prin înec cu mâncare poate duce rapid și brusc la deces în fiecare zi. Noi iți arătăm cât este de simplu de tratat.

BROȘURĂ PREZENTARE 2024

Curs Prim Ajutor Personalizat

Descarcă broșura de prezentare a cursurilor noastre și descoperă cum putem configura împreună cursul perfect adaptat nevoilor echipei tale:

De la cine vei învăța?

La Academia de Prim Ajutor suntem mândri să avem o echipă de instructori cu o vastă experiență în domeniul medical. Medici și paramedici în secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă din spitale și Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

Toți instructorii noștri sunt acreditați și aduc cu ei un nivel înalt de expertiză și cunoștințe practice în domeniul primului ajutor. Aceștia includ medici experimentați, paramedici SMURD și chiar studenți la medicină, care se află în curs de formare pentru a deveni profesioniști în domeniul sănătății.

Având în vedere experiența și cunoștințele lor, instructorii noștri au capacitatea de a-ți oferi cea mai bună îndrumare și de a-ți prezenta cele mai actualizate și eficiente tehnici de prim ajutor, bazate pe practica reală din domeniu.

Prin această abordare, vei beneficia de o experiență de înaltă calitate și vei învăța de la profesioniști care au lucrat în situații de urgență și au salvat vieți.

Întrebări Frecvente

Conform legii 315/2006, în România există obligația cursurilor de prim ajutor în orice organizație/firmă/companie.

Cursurile respectă legislația din România, conform normelor MAI și MS. De asemenea, sunt dezvoltate de instructori europeni de resuscitare, în conformitate cu ghidurile CNRR (Consiliul Național Român de Resuscitare) și ERC (European Resuscitation Council).

Cu siguranță! Toate echipamentele pe care le folosim sunt portabile și de cele mai multe ori cursurile se fac la sediul clienților noștri prin deplasarea echipei de instructori.

Testimoniale

Află experiența companiilor care au ales 

Academia de Prim Ajutor

Solicită o ofertă

Completează formularul de mai jos și te vom contacta cât ai spune “prim ajutor”

Acum, disponibil și în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (S.E.A.P)

Defibrilator HeartSine 350P

Asigură-te că ajutorul este întotdeauna aproape.  Dotează spațiul tău cu un defibrilator cu: 

  • utilizare simplă și intuitivă
  • portabil, ușor și rezistent la apă și praf
  • tehnologie validată clinic
  • monitorizare automată

Descarcă broșura de prezentare a cursurilor noastre și descoperă cum putem configura împreună cursul perfect adaptat nevoilor echipei tale:

Învață tehnicile elementare de prim ajutor descărcând acest e-book gratuit.

Alătură-te comunității și primești cartea instant pe e-mail: