Primul Ajutor PEDIATRIC

Cursul obligatoriu al părinților. Curs prim ajutor copii si curs prim ajutor bebelusi, totul pentru a gestiona principalele urgențe amenințătoare de viață.

Fii fără teamă cu copilul tău.

Dacă o situație de urgență crează panică și stres, atunci una în care este implicat un copil este cu adevărat copleșitoare. Ca părinți, suntem direct responsabili de sănătatea și bunăstarea micuților noștri.

Cursul abordează pe rând urgențele cu care se pot confrunta copiii și modul specific de intervenție pentru fiecare în parte. Pentru că un părinte care știe primul ajutor este plasa de siguranța a copilului atunci când acesta se îneacă cu mâncare, se lovește, înghite ceva ce nu ar fi trebuit și în multe alte situații ce se pot dovedi critice.

Mihai Oprea, co-fondator Academia de Prim Ajutor alături de cei 3 copii și soție

Ce beneficii ai dacă te înscrii la acest curs?

Cursul de Prim Ajutor PEDIATRIC este mai mult decât o simplă experiență educativă.

Participând la curs, vei beneficia de:

Instructori părinți

Toți cei implicați în dezvoltarea cursului sunt la rândul lor părinți și experiența lor practică vorbește pe tot parcursul acestuia.

Ultimele noutăți pediatrice

Dezvoltat prin colaborarea medicilor pediatri cu cei de terapie intensivă și urgențe pentru a veni cu cele mai recente informații și intervenții.

Practică intensivă

Simulăm situații reale și exersăm pe manechine cu feedback digital. Oferim siguranța că vei știi ce ai de făcut dacă situația o cere.

Ce vei învăța în acest curs?

Suportul pediatric de bază

Cele mai grave situații cu care te poți întâlni și cum să intervii pentru salvarea vieții. Obligatoriu pentru un curs prim ajutor copii.

Conținutul modulului

Traumatisme, arsuri și electrocutare

Cum prevenim principalele accidente și cum intervenim prompt și eficient.

Conținutul modulului

Primul ajutor în situații medicale

Principalele situații medicale cu care se confruntă copilul tău. Un modul de nelipsit pentru un curs prim ajutor bebelusi.

Conținutul modulului

De la cine vei învăța?

La Academia de Prim Ajutor, suntem mândri să avem o echipă de instructori cu o vastă experiență în domeniul medical, provenind din medii precum secțiile de Pediatrie și Anestezie și Terapie Intensivă din spitale și Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

Toți instructorii noștri sunt acreditați și aduc cu ei un nivel înalt de expertiză și cunoștințe practice în domeniul primului ajutor. Aceștia includ medici pediatri experimentați, paramedici SMURD și chiar studenți la medicină, care se află în curs de formare pentru a deveni profesioniști în domeniul sănătății.

Având în vedere experiența și cunoștințele lor, instructorii noștri au capacitatea de a-ți oferi cea mai bună îndrumare și de a-ți prezenta cele mai actualizate și eficiente tehnici de prim ajutor, bazate pe practica reală din domeniu.

Prin această abordare, vei beneficia de o experiență de înaltă calitate și vei învăța de la profesioniști care au lucrat în situații de urgență și au salvat vieți.

Testimoniale

Află experiența celor care au ales 

Academia de Prim Ajutor

Dican Nelu Dican Nelu
08:17 11 Oct 23
Foarte pregatiti in domeniu, prietenosi. Un mediu placut pentru curs, atmosfera foarte buna. Recomand oricui doreste un curs de prim ajutor.
Falcusan Stefan Falcusan Stefan
03:28 09 Oct 23
Un curs foarte practic, bine organizat și bine prezentat.Mulțumim !
Laura Surcica Laura Surcica
12:10 17 Sep 23
Cu drag recomand cursul , interesul a fost captat de la început și pana la sfârșit, este un curs foarte bine structurat și plin de informații folositoare , atât pentru cei care lucrează in domeniu, cât și pentru cunoștințele proprii!
Iacob Alex Iacob Alex
10:09 04 Sep 23
Am facut cursul de prim ajutor. Este un curs foarte util, deoarece cred ca este foarte important sa stim cum sa actionam in cazul unui accident, ,infarct, AVC, inec, soc anafilactic si multe alte situatii in care fiecare minut conteaza si un nivel minim de cunostinte poate face diferenta.
Laura Cristina Luca Laura Cristina Luca
14:45 19 Aug 23
Mi-am dorit mult sa fac un curs de prim ajutor, iar instructorii de la Academia de Prim Ajutor mi-au intrecut orice asteptari. Super profi, se vede clar dedicarea in ceea ce fac. Cursul este extrem de bine structurat si acopera tot ce tine de acordarea de prim ajutor in situatiile cel mai des intalnite.Recomand oricui sa faca acest curs, cat de repede, pentru ca nu stii cand iti va fi de folos tie, unei persoane dragi sau poate chiar unui necunoscut care are nevoie de ajutorul tau. Better be safe than sorry 🙂
Ioana Sanduleasa Ioana Sanduleasa
11:29 02 Jul 23
Cursul a fost foarte bine pregătit, documentat și prezentat. Mesaje practice, suport vizual bun cu accent pe mesajele de reținut și pe imagini care fac ușoară amintirea lor.Atmosfera a fost degajată, adaptarea bună la ritmul grupului și la întrebările din sală.Partea practică a fost inclusa destul de devreme în curs și a permis focus pe fiecare participant.Felicitări!
js_loader

Înscrie-te acum

Înscrie-te la Cursul de Prim Ajutor PEDIATRIC

București – Cluj-Napoca – Iași – Online

199 lei / persoană
TOTAL: 398 lei
199 lei / persoană
TOTAL: 398 lei
179 lei / persoană
TOTAL: 358 lei
149 lei / persoană
TOTAL: 298 lei

COMPANII

Solicită o ofertă

Ai nevoie de un curs de prim ajutor PEDIATRIC pentru compania ta? 

Completează formularul alăturat și te vom contacta cât ai spune “prim ajutor”. 

E-BOOK GRATUIT

Suportul Vital de Bază

Învață tehnicile elementare de prim ajutor descărcând acest e-book gratuit.

Alătură-te comunității și primești cartea instant în format digital pe e-mail:

Învață tehnicile elementare de prim ajutor descărcând acest e-book gratuit.

Alătură-te comunității și primești cartea instant pe e-mail: