Defibrilatoare

Asigură-te că ajutorul este întotdeauna aproape.

Defibrilatoare HeartSine Connected Samaritan PAD 350P / 500P

Defibrilatoarele sunt dispozitive salvatoare de vieți, ce pot fi utilizate de persoane fără pregătire medicală, pentru victimele inconștiente, care nu respiră.

În cazul stopului cardio-respirator, defibrilatorul trebuie folosit imediat. Tu asiguri accesul facil în locația ta la un defibrilator?

Defibrilatorul HeartSine Samaritan PAD 350P/500P este conectat, oferă asistență directă în utilizarea lui și este gata de folosit într-o urgență.

Ce oferim?

Mai multe detalii despre defibrilatoare

Heartsine samaritan® PAD 350P este un defibrilator semi-automat extern (AED) care analizează ritmul cardiac şi administrează şoc electric victimei unui stop cardiac pentru a restabili ritmul cardiac normal. Acest dispozitiv detectează mişcările precum cele induse de măsurile de resuscitare sau de mutarea victimei pentru a reduce probabilitatea ca salvatorul să atingă pacientul atunci când este administrat şocul în mod automat. Dispozitivul ghidează salvatorul cu ajutorul comenzilor auditive şi vizuale uşor de urmărit, în toate etapele defibrilării, de la aplicarea padelelor de defibrilare şi până la administrarea automată a şocului.

PAD 350P este un dispozitiv care încorporează o tehnologie sofisticată într-o formă simplă, intuitivă, uşor de folosit. PAD 350P utilizează cartuşul de unică folosinţă Pad-Pak™ ce conţine bateria şi padelele autoadezive pentru defibrilare, prezentând avantajul monitorizării unei singure date de expirare (4 ani de la data fabricaţiei) şi a unei singure componente care trebuie înlocuită după utilizare. Defibrilatorul samaritan® PAD 350P poate fi folosit atât la pacienţi adulţi cât şi la copii.

De ce defibrilatorul Heartsine Samaritan PAD 350P?

Află mai jos care sunt beneficiile și caracteristicile produsului: 

Portabil, ușor și rezistent

Mai mic și mai ușor decât alte defibrilatoare, la numai 1,08 kg, cu o amprentă mai mică cu până la 56% pentru a permite utilizarea în spații restrânse, precum birourile, avioanele sau vehiculele.Clasa IP56 oferă cel mai înalt nivel de protecție din domeniu împotriva prafului și apei.

Utilizare simplă și intuitivă

Mesajele vizuale și vocale clare ghidează salvatorul pe parcursul întregului proces de resuscitare, inclusiv RCP – o verigă esențială în lanțul supraviețuirii.Analizează ritmul cardiac și administrează automat un șoc (dacă este necesar), eliminând necesitatea ca salvatorul să apese un buton de șoc.

Tehnologie validată clinic

Tehnologia electrozilor dezvoltați de compania noastră și tehnologia bifazică SCOPE se adaptează automat în funcție de reacția pacientului la intervenție.

Asistență în resuscitare*

Feedback specific prin indicarea forței și ritmului utilizat pentru aplicarea compresiilor.*Disponibil doar pentru 500P

Fii una dintre companiile responsabile

Dotând compania ta cu un defibrilator, afacerea ta va fi prezentă pe harta defibrilatoarelor din România în aplicația HelpMe:

Prima aplicație de prim ajutor din România.

Solicită o ofertă

Completează formularul de mai jos și te vom contacta cât ai spune “defibrilator”

Întrebări Frecvente

Defibrilatorul Heartsine Samaritan 3560P este un dispozitiv automat, conceput pentru a fi utilizat în cazuri de urgență cardiacă. Funcționează detectând ritmul cardiac anormal și, dacă este necesar, furnizează un șoc electric pentru a restabili un ritm normal. Utilizarea sa este simplă: după activarea dispozitivului, urmați instrucțiunile vocale și vizuale pentru aplicarea pad-urilor pe pieptul pacientului. Dispozitivul analizează automat ritmul cardiac și, dacă este cazul, indică necesitatea administrării unui șoc, totul fără intervenția utilizatorului.

Da, defibrilatorul Heartsine Samaritan 350P este proiectat special pentru a fi utilizat și de persoane fără pregătire medicală. Cu instrucțiuni vocale clare și indicii vizuale, dispozitivul ghidază utilizatorul prin fiecare pas al procesului de resuscitare. Este echipat cu tehnologie de auto-diagnosticare, ceea ce înseamnă că evaluează starea pacientului și aplică tratamentul adecvat automat, eliminând astfel necesitatea de a lua decizii medicale complicate.

Defibrilatorul Heartsine Samaritan 350P necesită întreținere minimă. Este recomandat să verificați periodic starea bateriei și să înlocuiți padurile conform datei de expirare indicate. Dispozitivul efectuează auto-teste regulate pentru a asigura funcționalitatea corectă, iar utilizatorii ar trebui să urmărească orice indicator sau mesaj de avertizare afișat pe dispozitiv. În caz de îndoieli sau probleme, consultați manualul utilizatorului sau contactați producătorul pentru asistență suplimentară.

Învață tehnicile elementare de prim ajutor descărcând acest e-book gratuit.

Alătură-te comunității și primești cartea instant pe e-mail: