Suportul Vital PRIMAR

Conține noțiunile principale de urgență de care ai nevoie pe orice secție în spital sau într-un cabinet privat.

Play Video

Dacă ești medic sau asistent medical atunci ai o responsabilitate mult mai mare față de pacienții tăi și este absolut necesar să știi cum să intervii când lucrurile se deteriorează rapid.

Cursul te pregătește să identifici situațiile cu risc de agravare și manevrele necesare pentru rezolvarea urgențelor sau doar să ”câștigi timp”, pentru a interveni înaintea sosirii echipei de resuscitare, fie că vorbim de cabinetul privat, de medicină dentară sau orice secție din spital.

Ce beneficii ai dacă te înscrii la acest curs?

Cursul de Prim Ajutor AVANSAT este mai mult decât o simplă experiență profesională.

Participând la curs, vei beneficia de:

Instructori Acreditați

Instructori medici de terapie intensivă sau de urgență, cu sute de gărzi la activ atât în spital cât și pe ambulanțele de tip C2.

Certificare ALS

Versiune recunoscută de ”Advanced Life Support”, ideală pentru cerințele OAMMR, acreditarea unităților medicale conform ANMCS.

Practică Intensivă

Exersăm pe manechine moderne cu feedback digital, simulăm situații reale: nimeni nu pleacă de la curs fără să știe exact ce are de făcut.

Ce vei învăța în acest curs?

Suportul vital de bază

Piatra de temelie a oricărui curs, noțiuni obligatoriu de știut de către oricine. În cadrul Primului Ajutor Avansat această parte este doar recapitulată. 

Conținutul modulului

Protocolul european de suport vital avansat (ALS)

Tot ce trebuie să știi despre resuscitarea din spital într-un format cât mai simplu și clar, axat pe partea practică.

Conținutul modulului

Evaluarea pacientului și tratamentul în urgență

Evaluare țintită a pacientului în urgență, pe structura ABCDE. Ne asigurăm că nu ratezi nimic.

Conținutul modulului

De la cine vei învăța?

La Academia de Prim Ajutor, suntem mândri să avem o echipă de instructori cu o vastă experiență în domeniul medical, provenind din medii precum secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă din spitale și Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

Toți instructorii noștri sunt acreditați și aduc cu ei un nivel înalt de expertiză și cunoștințe practice în domeniul primului ajutor. Aceștia includ medici experimentați, paramedici SMURD și chiar studenți la medicină, care se află în curs de formare pentru a deveni profesioniști în domeniul sănătății.

Având în vedere experiența și cunoștințele lor, instructorii noștri au capacitatea de a-ți oferi cea mai bună îndrumare și de a-ți prezenta cele mai actualizate și eficiente tehnici de prim ajutor, bazate pe practica reală din domeniu.

Prin această abordare, vei beneficia de o experiență de înaltă calitate și vei învăța de la profesioniști care au lucrat în situații de urgență și au salvat vieți.

Testimoniale

Află experiența celor care au ales 

Academia de Prim Ajutor

Dican Nelu Dican Nelu
08:17 11 Oct 23
Foarte pregatiti in domeniu, prietenosi. Un mediu placut pentru curs, atmosfera foarte buna. Recomand oricui doreste un curs de prim ajutor.
Falcusan Stefan Falcusan Stefan
03:28 09 Oct 23
Un curs foarte practic, bine organizat și bine prezentat.Mulțumim !
Laura Surcica Laura Surcica
12:10 17 Sep 23
Cu drag recomand cursul , interesul a fost captat de la început și pana la sfârșit, este un curs foarte bine structurat și plin de informații folositoare , atât pentru cei care lucrează in domeniu, cât și pentru cunoștințele proprii!
Iacob Alex Iacob Alex
10:09 04 Sep 23
Am facut cursul de prim ajutor. Este un curs foarte util, deoarece cred ca este foarte important sa stim cum sa actionam in cazul unui accident, ,infarct, AVC, inec, soc anafilactic si multe alte situatii in care fiecare minut conteaza si un nivel minim de cunostinte poate face diferenta.
Laura Cristina Luca Laura Cristina Luca
14:45 19 Aug 23
Mi-am dorit mult sa fac un curs de prim ajutor, iar instructorii de la Academia de Prim Ajutor mi-au intrecut orice asteptari. Super profi, se vede clar dedicarea in ceea ce fac. Cursul este extrem de bine structurat si acopera tot ce tine de acordarea de prim ajutor in situatiile cel mai des intalnite.Recomand oricui sa faca acest curs, cat de repede, pentru ca nu stii cand iti va fi de folos tie, unei persoane dragi sau poate chiar unui necunoscut care are nevoie de ajutorul tau. Better be safe than sorry 🙂
Ioana Sanduleasa Ioana Sanduleasa
11:29 02 Jul 23
Cursul a fost foarte bine pregătit, documentat și prezentat. Mesaje practice, suport vizual bun cu accent pe mesajele de reținut și pe imagini care fac ușoară amintirea lor.Atmosfera a fost degajată, adaptarea bună la ritmul grupului și la întrebările din sală.Partea practică a fost inclusa destul de devreme în curs și a permis focus pe fiecare participant.Felicitări!
js_loader

Înscrie-te acum

Înscrie-te la Cursul de Prim Ajutor AVANSAT

București – Cluj-Napoca – Iași – Online

249 lei / persoană
TOTAL: 498 lei
249 lei / persoană
TOTAL: 498 lei
249 lei / persoană
TOTAL: 498 lei
169 lei / persoană
TOTAL: 338 lei

Recomandăm efectuarea cursului Primul Ajutor ESENȚIAL înainte de cursul AVANSAT în cazul în care nu ați efectuat un curs de prim ajutor în ultimul an. 

Profită acum de pachetul ESENȚIAL + AVANSAT:

169 lei / persoană
TOTAL: 338 lei
249 lei / persoană
TOTAL: 498 lei

UNITĂȚI MEDICALE

Solicită o ofertă

Pregătim personalul medical din spitale, cabinete medicale și dentare pentru a face față oricărei situații de urgență.

Cu prietenie, ca între colegi 🙂 

E-BOOK GRATUIT

Suportul Vital de Bază

Învață tehnicile elementare de prim ajutor descărcând acest e-book gratuit.

Alătură-te comunității și primești cartea instant în format digital pe e-mail:

Învață tehnicile elementare de prim ajutor descărcând acest e-book gratuit.

Alătură-te comunității și primești cartea instant pe e-mail: