Primul Ajutor ESENȚIAL

Conține toate manoperele de bază, dar esențiale, pentru a putea interveni în cele mai frecvente urgențe.

Play Video

Primul Ajutor Esențial, acum și în limba maghiară.

Cursul de prim ajutor conține toate manoperele de bază, dar esențiale, pentru a putea interveni în cele mai frecvente urgențe.

Dedicat tuturor persoanelor, indiferent de nivelul de pregătire anterior.

Elérhető már magyar nyelven is a létfontosságú elsősegélynyújtó tanfolyam.

A tanfolyam tartalmaz minden alapvető, és nélkülözhetetlen készséget ahhoz, hogy a leggyakoribb vészhelyzetekben be tudjunk avatkozni.

Mindenkinek ajánlott, előzetes képzettségtől függetlenül!

No data was found

Înscrie-te acum

Înscrie-te la Cursul de Prim Ajutor ESENȚIAL

București – Cluj-Napoca – Iași – Online

229 lei / persoană
TOTAL: 458 lei
229 lei / persoană
TOTAL: 458 lei
229 lei / persoană
TOTAL: 458 lei
149 lei / persoană
TOTAL: 298 lei

Un proiect în colaborare și susținut de

Primul ajutor este o abilitate vitală, care poate face diferența dintre viață și moarte într-o situație critică. Indiferent dacă te afli la birou, acasă sau într-un loc public, există întotdeauna riscul ca cineva să aibă nevoie de ajutor medical imediat. Cunoașterea tehnicilor corecte de prim ajutor poate salva vieți și poate contribui la minimizarea efectelor negative ale unei situații de urgență.

Acest curs îți va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a acorda asistență medicală de bază în situații de urgență.

Îți oferim o experiență de învățare orientată prioritar pe partea practică. Cursul nostru este conceput astfel încât să îți permită să înțelegi principiile și teoriile de bază ale primului ajutor, dar și să-ți exersezi abilitățile prin intermediul simulărilor și manechinelor de ultimă generație.

Ce beneficii ai dacă te înscrii la acest curs?

Cursul de Prim Ajutor ESENȚIAL este mai mult decât o simplă experiență educativă.

Participând la curs, vei beneficia de:

Instructori acreditați

Instructori cu experiență în salvarea victimelor în stare critică.

Certificare

Curs recunoscut național și internațional cu certificare în aceeași zi.

Practică intensivă

Exersare practică pe manechine moderne cu feedback digital și simulare de situații reale

Ce vei învăța în acest curs?

Primul ajutor în traumatisme

De la plăgi minore, la hemoragii, arsuri, electrocutări sau accidente rutiere, îți prezentăm cele mai frecvente situații traumatice cu care te poți întâlni și cum să le gestionezi simplu, corect și eficient.

Conținutul modulului

Suportul vital de bază

Este piatra de temelie a oricărui curs și reprezintă o introducere în primul ajutor. Subliniază importanța intervenției într-o situatie de urgență. Cuprinde manevrele care trebuie inițiate în cazul stopului cardiac: resuscitarea cardio-pulmonara, defibrilarea etc.

Conținutul modulului

Primul ajutor în situații medicale

O să afli cum să reacționezi atunci când situația o cere: de la simplul leșin și atacul de panică până la infarct miocardic acut, accident vascular cerebral, șoc anafilactic și înec.

Conținutul modulului

COMPANII

Solicită o ofertă

Ai nevoie de un curs de prim ajutor ESENȚIAL pentru compania ta? 

Completează formularul alăturat și te vom contacta cât ai spune “prim ajutor”. 

Testimoniale

Află experiența celor care au ales 

Academia de Prim Ajutor

Dican Nelu Dican Nelu
08:17 11 Oct 23
Foarte pregatiti in domeniu, prietenosi. Un mediu placut pentru curs, atmosfera foarte buna. Recomand oricui doreste un curs de prim ajutor.
Falcusan Stefan Falcusan Stefan
03:28 09 Oct 23
Un curs foarte practic, bine organizat și bine prezentat.Mulțumim !
Laura Surcica Laura Surcica
12:10 17 Sep 23
Cu drag recomand cursul , interesul a fost captat de la început și pana la sfârșit, este un curs foarte bine structurat și plin de informații folositoare , atât pentru cei care lucrează in domeniu, cât și pentru cunoștințele proprii!
Iacob Alex Iacob Alex
10:09 04 Sep 23
Am facut cursul de prim ajutor. Este un curs foarte util, deoarece cred ca este foarte important sa stim cum sa actionam in cazul unui accident, ,infarct, AVC, inec, soc anafilactic si multe alte situatii in care fiecare minut conteaza si un nivel minim de cunostinte poate face diferenta.
Laura Cristina Luca Laura Cristina Luca
14:45 19 Aug 23
Mi-am dorit mult sa fac un curs de prim ajutor, iar instructorii de la Academia de Prim Ajutor mi-au intrecut orice asteptari. Super profi, se vede clar dedicarea in ceea ce fac. Cursul este extrem de bine structurat si acopera tot ce tine de acordarea de prim ajutor in situatiile cel mai des intalnite.Recomand oricui sa faca acest curs, cat de repede, pentru ca nu stii cand iti va fi de folos tie, unei persoane dragi sau poate chiar unui necunoscut care are nevoie de ajutorul tau. Better be safe than sorry 🙂
Ioana Sanduleasa Ioana Sanduleasa
11:29 02 Jul 23
Cursul a fost foarte bine pregătit, documentat și prezentat. Mesaje practice, suport vizual bun cu accent pe mesajele de reținut și pe imagini care fac ușoară amintirea lor.Atmosfera a fost degajată, adaptarea bună la ritmul grupului și la întrebările din sală.Partea practică a fost inclusa destul de devreme în curs și a permis focus pe fiecare participant.Felicitări!
js_loader

De la cine vei învăța?

La Academia de Prim Ajutor, suntem mândri să avem o echipă de instructori cu o vastă experiență în domeniul medical, medici și paramedici în secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă din spitale și Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

Toți instructorii noștri sunt acreditați și aduc cu ei un nivel înalt de expertiză și cunoștințe practice în domeniul primului ajutor. Aceștia includ medici experimentați, paramedici SMURD și chiar studenți la medicină, care se află în curs de formare pentru a deveni profesioniști în domeniul sănătății.

Având în vedere experiența și cunoștințele lor, instructorii noștri au capacitatea de a-ți oferi cea mai bună îndrumare și de a-ți prezenta cele mai actualizate și eficiente tehnici de prim ajutor, bazate pe practica reală din domeniu.

Prin această abordare, vei beneficia de o experiență de înaltă calitate și vei învăța de la profesioniști care au lucrat în situații de urgență și au salvat vieți.

Învață tehnicile elementare de prim ajutor descărcând acest e-book gratuit.

Alătură-te comunității și primești cartea instant pe e-mail: